A hőszivattyúk legbőbb előnyei:

A hőszivattyúk rendkívül költséghatékonyak. A velük való fűtés folyamatos magtakarításhoz vezet, mivel lényegesen olcsóbb, mint például gázzal fűteni.
Az év mindennapján képes közvetett módon kiaknázni a nap energiáját, nem függ a pillanatnyi napsugárzás erősségétől, mivel a környezetben eltárolt talajhő-energiát hasznosítja.

Hőszivattyúval épületek komplett légkondicionálása, hűtése is megoldható falfűtés, vagy fain-coll alkalmazásával.

Miért Sinclair hőszivattyú?

A Sinclair cégről:

A SINCLAIR CORPORATION LTD. a klimatizációs technika, hőszivattyúk és a LED világítástechnikai termékek területére specializálódik. A SINCLAIR márka fő célja az, hogy kényelmessé tegye kék bolygónk lakóinak életét, és egyben környezetet is védje. A kutatásnak, fejlesztésnek, gyártásnak és a termékek tesztelésének szentelt nagy figyelemnek köszönhetően a SINCLAIR termékeket magas színvonalú minőség és megbízhatóság jellemzi. Ezen kívül elsődleges céljaink közé tartozik a tanácsadás a vásárlásnál és a vásárlás után is. A SINCLAIR márkát jelenleg három termékcsoport képviseli: 2004-től klímaberendezések, 2011-től pedig levegő-víz hőszivattyúk és LED világítástechnikai termékek.