Ismerjük meg jobban a hőszivattyúk előnyeit!

Ismeri a hőszivattyú használatának minden módját? A hőszivattyú programozási funkcióinak maximális kihasználása nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy otthonában mindig megfelelő hőmérséklet legyen. Egy hőszivattyú beszerelése a kényelmen túl azonban segíthet számlái kordában tartásában is.

A modern hőszivattyúk

A hőszivattyúk számos funkcióval rendelkeznek, amelyeket úgy terveztek, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a hőszivattyúból működése közben. Legfőképpen a programozási funkció segíti az energiafelhasználás csökkentését, ezzel csökkentve a fűtési költségeket. A hőszivattyúk a napjainkban használt fűtési és hűtési rendszerek egyik leghatékonyabb alternatívája.

Könnyen programozható hőszivattyú

A hőszivattyú nagy előnye, hogy abszolút személyre vagy „otthonra” szabható. Ez azt jelenti, hogy hőszivattyúja egész héten az Ön által beállított idősávokban működik, így nem kell minden nap újra és újra beállítania az időzítőt. Az egyes beállítások abszolút testre szabhatóak. Könnyen előfordulhat, hogy reggel több hőre van szüksége, mint este. Abszolút rugalmasan programozhatja hőszivattyúját tetszés szerint éjjel-nappal.

A hőszivattyúk funkciói

A hőszivattyú programozási funkciójának beállításával szabályozhatja az energiafelhasználást is. Ahelyett, hogy kikapcsolt állapotból szeretné magas fokozatra kapcsolni hőszivattyúját, a hőszivattyú automatikusan megfelelő hőmérsékleten és sebességgel fog működni egész nap, kényelmesebbé téve a mindennapi otthoni tevékenységeket.